Site informatie

Eigendomsrechten & medewerking

'Webcams in Noorwegen' is eigendom van en wordt beheerd door Tim Jackson. Website-ontwerp, inhoud en programma ©2000-2024 Tim Jackson.

De volgende personen worden hartelijk bedankt voor hun vertalingen van deze website:

De achtergrond van het logo komt van Isfjorden webcam, als vriendelijke bijdrage van Roger Storvik.

Met dank aan Mark James/FamFamFam voor het leveren van een aantal pictogrammen op deze website.

'Webcams in Noorwegen' bezit, noch verzorgt enige webcam. Deze website is alleen maar een verzameling links naar sites van derden die de webcams beheren. Wij hebben geen invloed op, en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webcam-afbeeldingen of enige andere informatie buiten deze website. Het kopierecht van de afbeeldingen van de webcams die op deze site genoemd worden ligt bij de respectievelijke eigenaren van de webcams. U zult met hen in contact moeten treden aangaande vragen met betrekking tot deze afbeeldingen.

Links naar andere websites

Wij doen al het mogelijke om de links op deze website up-to-date te houden, en gebruiken daarbij een geautomatiseerd systeem. Wij kunnen echter nooit de juistheid van de links garanderen. Wanneer u aanvullende/nieuwe informatie over een link of webcamera heeft, wordt u vriendelijk verzocht deze aan ons door te geven via de 'rapporteer een probleem'-link op de webcampagina's, of contact met ons op te nemen.

Hoe u contact met ons opneemt

Wanneer u vragen heeft over deze site, ga naar onze contact-pagina voor informatie hoe u contact met ons op kunt nemen.

Privacy

Wij hanteren een privacybeleid.

Site informatie - ©2000-2024 Tim Jackson - Privacybeleid